korgboll

korgboll

"Fiskmassage" 100201

Februari 2010Posted by Jonas Mon, February 01, 2010 14:37:33

Englas och Millas massage som jag nämnde i det föregående inlägget utfördes tydligen av ett gäng hungriga fiskar. ”Fiskmassage” som man kanske kan kalla det innebär att man doppar ner fossingarna i ett akvarium fyllt med fiskar som sedan kalasar på fötternas döda hudavlagringar. Låter inte så mumsigt i mina öron, men jag har ju å andra sidan inte testat, så vem är jag att döma? Både Engla och Milla tyckte i vart fall att det var mysigt, Engla så pass att hon tog sig en sejour även idag.

Förutom detta har Engla idag varit på en sightseeing runt Koh Lanta med skolan . Hon berättar här med egna ord: ”Sett elefanter, och vad heter det där stora djuret? vararan? varan! (En nypa salt kanske?) Sett melon, ananas och sånt som bränns på läpparna som eld. Vi såg också två Thailändska barn. (Exotiskt!) Att vi såg elefanter var nog det som var bäst!”

Idag firade jag och Milla vår sjuårsdag genom att beställa hem mat från den restaurang som Engla äter sin skollunch på. Riktigt bra mat som mättar två personer för cirka 40 kronor. Förmodligen ännu ett stammisställe! //Jonas

"Fiskmassage".

Mysigt värre!?

Lite maffioso över Freddan med det där glass-skägget.

40-kronors "take-away".