korgboll

korgboll

Stackars mig 100207

Februari 2010Posted by Jonas Sun, February 07, 2010 10:26:48

Då har även jag lyckats med att bli sjuk och som sig bör hos familjen Nässbjer inföll det dåliga måendet lagom till helgen - vilket i sin tur inneburit ännu en lugn helg. Givetvis har det varit mycket, mycket synd om mig men jag kan med stolthet berätta att jag trots detta förmått mig själv att bada lite och igår var jag även med de andra och käkade middag vid stranden, allt med barnens bästa i fokus. Vid gårdagens middag träffade barnen sina restaurangvänner Ester och Melker, vilka jag även nämnt i tidigare inlägg. I det tidigare inlägget berättade jag om att Fred, som ett sätt att säga hej, hällde en skopa sand över Melkers huvud. Sedan den incidenten verkar det dock som att det skett ett mindre mirakel gällande Freds kunskap om de sociala koderna. Denna gång hälsade han genom att i rasande tempo säga: ”HejduheterEsterochjagheterFred-Lillebror.” Förutom att presentera sig själv fick han även Ester att känna sig sedd genom att han kom ihåg vad hon hette samt att han även hedrade sin kära syster genom att framhäva sig själv i förhållande till henne. Efter detta sprang han runt och yrade som vanligt.

Idag tog vi en tuk-tuk till restaurangen ”View-point”. Restaurangen är belägen strax nedanför öns högsta punkt och erbjuder en ganska ståtlig utsikt över delar av ön och det omkringliggande havet. Engla passade på att dricka lite kaffe och menade att hon inte tyckte det var så gott men att hon på något vis gillade att dricka det ändå. Jag tror jag förstår hur hon menar då jag skulle kunna beskriva mitt förhållande till sushi på ett liknande vis. Freddes kulinariska upplevelse var av det mer ordinära slaget men även han fick ut något av vår utflykt då han verkligen älskar att åka tuk-tuk. Han påvisade detta genom att under åkturen ett flertal gånger säga: ”Inte åka hem, det här är jätteroligt”. //Jonas

Engla och Milla skaffade sig under gårdagen nya örhängen. Engla vill att även jag ska ta hål, antingen i örat eller stjärten.

Tyvärr var buren låst då vi skulle hälsa på kaninerna på Englas skola.

Fred kollar in omgivningarna på sitt kommande dagis.

Många glassar har ätits utanför 7-eleven.

En till strandbild.

Grimasch om kvällen.

Nog är hon lik mig alltid.

Engla brukar roa sig med att jaga små sandkrabbor på stranden...

...Krabborna i sin tur tycker det är skoj att göra såna här mönster längst hela stranden.

Utanför vår favoritrestaurang "Rann".

"Titta! Jag har en mage!"

"Titta! Du har också en mage!"

"Titta! du har fötter!" (osv. osv.)

Myskillen!

Restaurangvy.

"Kaffe, he e gött he!?"

Vi fick traska några meter för att tuk-tuken skulle klara stigningen.