korgboll

korgboll

En mysig dag 100209

Februari 2010Posted by Jonas Tue, February 09, 2010 05:32:02

Vissa dagar har det där lilla extra.

Tjejerna tog under eftermiddagen en massage, Engla oljemassage och Milla Thaimassage. Engla tyckte det var otroligt skönt och sa att det till och med var bättre än "fiskmassagen". Nästa gång vill hon bli masserad i 20 timmar. Efter avslutad behandling fick Engla en liten mini-manikyr/pedikyr. Fred och jag som satt och tittade på hade också en mysig stund tillsammans. Fred charmade även personalen då han gick och lade sig på en av massagesängarna där han sedan blev ompysslad av tre massörer i några minuter. Han såg ut att njuta av uppmärksamheten.

Direkt efter massagen gick vi och åt på ”Easy bar”. Vi har inte varit där på ett tag och Fred tyckte det var speciellt skoj då han återigen fick träffa sin ”servitörkompis”.

Vi avslutade kvällen med att gå ner och sätta oss i ett par sköna solstolar vid stranden. Jag och Milla delade på en drink, ”Lanta Sunset”, medan barnen lekte på stranden med några nyfunna vänner. Vi gick sedan hem och Milla satte sig på altanen och fortsatte mysandet medan jag lade barnen. Även jag var sugen på lite altanhäng men Fred ville annorlunda då han var ovanligt seg att somna. Efter cirka en och en halv timma kunde jag till slut göra Milla sällskap och vi fick en trevlig avslutning på en trivsam dag. //Jonas