korgboll

korgboll

Ge upp nu Eyjafjallajökull 100420

April 2010Posted by Jonas Tue, April 20, 2010 08:01:40

Igår skrev jag ett inlägg som jag klantigt nog råkade radera. Direkt efteråt hade jag inte orken att återskapa det. För en halvtimma sedan gav jag mig så på ett försök. När jag nästan var färdig råkade jag klantigt nog radera även detta. För att inte råka radera det en tredje gång skriver jag det denna gång i Word. De tidigare två ”inläggen” gick något i stil med följande:

Mindre än en vecka kvar nu och en känsla av hemlängtan börjar slutligen infinna sig. Mest längtar jag efter min guddotter, Ebba men självfallet även efter er andra som jag/vi inte träffat på snart fyra månader. Tyvärr känns det dock lite osäkert om vi kommer att komma hem på utsatt datum. Vulkanen med det fräsiga namnet Eyjafjallajökull (Öfjällglaciären) lär få sista ordet i den frågan. (Eller varför inte de rödklädda demokratikämparna i Bangkok.) Jag pratade med min bror Johan igår och han sa att vulkanen höll igång i över ett år vid sitt senaste utbrott 1821. Detta var ju en tid innan Charles Lindberg och exploaterade öar i Thailand (etc). Därmed ställde den förmodligen inte till det lika mycket för semesterfirande västerlänningar den gången. I vår "desperation" har vi börjat kolla upp tåg mellan Peking och Moskva, något som barnen skulle älska. Eller inte.

Annars har vi börjat buda på hus i Gävle. Den första budgivningen förlorade vi trots att vi tyckte att vi gick väl högt. Men vi har förtröstan då grannhuset (http://www.hemnet.se/beskrivning/645109?r=3) nu är till försäljning samt att Boklok snart har utlottning på sina radhus.

För övrigt är Fredde lite sjuk i feber vilket vi föräldrar trots allt tycker är mysigt då han som bieffekt även blir extra kramsjuk. //Jonas