korgboll

korgboll

1:a december

December 2012Posted by Jonas Sun, December 02, 2012 13:37:09

Då kör vi igång. Idag är det första dagen i vårt lilla radhus. Det var dyrt, det finns renoveringsmöjligheter men först och främst känns det bara härligt. Farsan kom ner på morgonkvisten efter en hyfsat spännande resa längs en snötyngd E4:a.

Efter lite fika satte vi igång med renoveringsprojketet. Jag rev kök och pappa gorde annat. Väldigt mycket annat. Hur hinner han med karl!? Rivningen av ett kök kan ju te sig enkelt. Men icke. Inte om det är är ett platsbyggt kök från 40-talet i vart fall. Och inte om det är en hyfsat klen ung man som tagit på sig uppgiften att jobba grovt. Jag kom således inte hela vägen denna dag. En mellanvägg fylld med sågspån upplevde sig förbisedd under de nästan 70 år som gått sedan den restes och ville således att en del tid ägnades åt hen.

Appropå 40-talet så kom Milla och barnen förbi och servade oss med mat, fika och städning. Klockan halv åtta kvällade vi och åkte till vårt andra hem för en middag, en "Så mycket bättre" och ett sänggående så sent som klockan tjugotvå.