korgboll

korgboll

Emerald Cave igen

Mars 2010Posted by Jonas Sun, March 21, 2010 12:14:20

Inget Hong Kong än, dock ett litet inlägg om veckan som gått och om denna dag.

Veckan som gått

Förutom att min mamma och Milla har varit på massage sjuttioelva gånger och att vi ätit en massa god mat och haft det allmänt mysigt kan sägas att Milla och jag i fredags var på Muy Thai. En kille på det gym som jag tränade på innan jag fick kasta in handduken skulle gå huvudmatchen. Anledningen till att jag efter hela fyra träningar fick lov att avsluta min Muy Thai karriär var på grund av att jag under mitt fjärde träningstillfälles första slag stukade handen (eller nåt?). Fyra veckor senare är handen fortfarande inte okej. Innan denna fjärde träning hade jag även skadat foten på två ställen samt ett knä och jag som inte ens fyllt 35? På grund av min bräckliga kropp är den som nu ska bära familjens heder i ringen Milla som gjorde sin första träning i fredags. Och hon som inte fyller 30 förrän den sjuttonde maj har ju framtiden för sig. En framtid som också bekräftades av hennes tränare som ansåg att hennes ”gå på lina” grundposition (precis som Boklövs V-stil) förmodligen kommer att revolutionera sportens framtid. Behöver jag säga att jag inte är lika kaxig mot henne nu som förr?

Åter till matchen. Innan vår kille skulle upp i ringen var det ett antal andra matcher. Bland annat två grabbar i åttaårsåldern som tyvärr pucklade på varandra rejält. Inte alls roligt att bevittna. Kan ju tycka att de åtminstone borde bära huvudskydd.

Under de första två ronderna såg ”vår kille” väldigt skakig ut och han verkade inte ha något självförtroende. Kanske inte så konstigt då detta var en rematch mot en motståndare som i den tidigare matchen knockat honom rejält. Så, plötsligt i början av rond tre drar vår man in en tjottablängare rakt i kistan på sin stackars kombattant och matchen var som i ett trollslag över. Kul tyckte vi, då vinnaren är en mycket trevlig och ödmjuk herre.

Emerald Cave igen

Då min mamma utifrån vårt senaste inlägg om Emeralde Cave blev lite sugen på att se det med egna ögon tog vi idag en tur dit. Båten var återigen den som gick till fyra olika öar där man fick chans att snorkla lite och kolla på fiskar. Tyvärr var det lite väl mycket maneter på ett par ställen vilket gjorde att snorklingen inte blev lika njutningsfull som förra gången. Ingen större sorg för någon av oss förutom Milla då. Hennes lycka var dock gjord då hon såg ännu en karaktär ur filmen Nemo. Denna gång var det Gill som Persbrandt dubbar i den svenska versionen. Och nu kan hon inte sluta prata om den rackarns fisken!

Då vi denna gång kom fram till grottans öppning var den överbefolkad av turister. Åtminstone fyra gånger fler än vid det förra tillfället, som även det var det trångt. Allt gick dock precis lika galant som den första gången och min kära mor tyckte upplevelsen var "helt underbar". Denna gång hade vi även köpt ett ”ocean pack” till kameran vilket innebär att vi till skillnad från förra gången kan bjuda på några bilder.

Klockan tickar på och nu ska vi ut och käka på en av våra favoritrestauranger, Rann. Ha det gott alla! Vi hörs! //Jonas

Stranden i Emerald Cave.

Går det att läsa?

Som vanligt är det många som vill fota barnen.

Eller är det Milla de vill fota?

Ett litet dopp.

Tillhör inte vanligheterna att Fredde sover middag nu för tiden.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jonas Fri, March 26, 2010 08:42:32

Underbart med nytt arbete för Bia! Grattis från oss alla!

Ja världen är bra liten. För några dagar sedan stötte ja på en gamal kompis på stranden.

Posted by Susanne Thu, March 25, 2010 20:43:56

Hallå!

Härligt att läsa eran blogg och dröma sig bort en liten stund. Satt och pratade om eran resa med min svägerska(min brors Maria) och hon nämner att hon har en kusin någonstans i Thailand som är förskolelärare...och vi kom fram till att det är Marita som är på Englas skola....Tänk vad världen är liten!

Sköt om er nu och njut!

Kram Susanne

Posted by Johan Wed, March 24, 2010 14:08:30

Vänner

Har haft problem med datorn i några dagar. Abstinensen har varit outhärdlig. Roligt att se nya bilder, nu även med farmor. Jag förstår att farmor inte var med på Thai-boxningen. De är hårda, de där. Inget för veklingar. Därför skall jag aldrig pröva på den sporten. Sköt om Er alla. Kramar från Sundbyberg. (P.S Bia har fått ett nytt arbete!!!)

Posted by Anna Sun, March 21, 2010 22:21:14

Hej!!!
Roligt med både text och bilder, er blog är ju numer en del i min vardag :)
Era barn är bedårande, men det är klart det är Milla de vill fota!
KRAM

Posted by Rika & Jovhan Sun, March 21, 2010 14:02:11

Hej! Vi försöker gång på gång få tag på er på Skype utan framgång, men vi förstår att ni har fullt upp, speciellt när ni har besök. Det är skönt att ser att ni har det så bra. Det är bara bra med oss. Jag var i Bilbao och Barcelona hela veckan. Igår var det 10 grader varmt och sol och vi var i Karlstad och hälsade på Jennie och Johan. Idag har det snöat minst två decimeter, så det är snöskottning och annat hemmapyssel som gäller. Vi ska hem till Morsy och farsy och äta snart. Pappa har planerat en hemlig middag...

Ha det så bra! Vi saknar er! kramar i massor!