korgboll

korgboll

Hej igen!

November 2012Posted by Jonas Thu, November 15, 2012 13:19:16

Efter mer än två och ett halvt års väntan är det så dags för korgboll att återuppstå!

Här är en kort redogörelse för vad som hänt under den tid som korgboll legat vilande: vatten har runnit under broarna, några tåg har gått, hälften har vågats och hälften har vunnits, ett par käppar har fastnat i hjulen, tid har slagits ihjäl och solskenet har avlöst regnet. Men vem bryr sig om den tid som flytt? Nu blickar vi framåt!

En av anledningarna till att korgboll återigen väcks till liv är för att redogöra för den stundande renoveringen av vårt nyinköpta radhus som vi flyttar in i den första december. Det kommer nog inte bara att vara guld och gröna skogar gällande renoveringsbiten. Vi har ju provat på en helrenovering en gång tidigare då vi bodde i huset på Sjövägen i Hagfors. Kommer ihåg att jag blev i det närmaste renoveringsutbränd vid det tillfället. Får se hur det nu kommer att gå. Ska bli spänannde. Förmodligen kommer vi att ta det i lite makligare tempo denna gång. Detta till stor del beroende på att vår budget spräcktes rejält redan i och med köpet av huset. Känns för övrigt som att vi köpte i exakt rätt tidpunkt i och med det rådande ekonomiska läget i vår omvärlden och med tanke på den växande arbetslösheten. Ett hus ska man ju tydligen se som en investering. Lite som en aktie. Eller ett luftslott. Hade känst trist att ha köpt huset för tio år sedan för hälften av pengarna. Det ska ju inte vara för lätt här i livet. Man vill ju stångas lite. Så nu är det slut på Thailandsresor och andra resor. Åtminstone kommer det att bli en rejäl nedskärning i frågan. Men jag är bara lite bitter. I det stora hela känns det superbra med vårt lilla radhus som ligger exakt där vi vill att det ska ligga. Ur vår synvinkel det bästa läget som Gävle har att erbjuda. Nära till skola, bad och nära till stan. Vi kommer att ha en perfekt liten trädgård vars gräs vi kommer att kunna klippa med nagelsax på runt timmen om vi så vill. Vi kommer att ha en källare där gäster kan sova, där vi kan spela musik och där vi kan måla om vi känner för det. Vi kommer att kunna grilla på sommaren och vi kommer att ha det vi gör...

Kanske kommer det finnas saker att skriva om även innan vi flyttar, eller så blir det tyst ett tag. Men i så fall körs korgboll igång igen den första december. Och då kan jag lova bilder och skit.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henke Mon, November 26, 2012 19:55:42

Stort. Längtar. Blir en "Timernst"blogg då. Snart 1 december och då blir det läsning ala korgboll. Kom ihåg att renovera lite emellan blogginläggen bara.

Posted by Jonas Fri, November 16, 2012 07:30:25

Hej pojkar! Kul med kommentarer!

Manthe: Självklart måste en sån fin bild få en stund i solen.

Patrick: Word.

Johan: Gulligt.

Henke: Skulle vilja säga Ernst men det lutar nog mer åt Timell. Ska försöka styra så mycket det går åt Ernsthållet. I vart fall under juletid.

Posted by Henke Thu, November 15, 2012 21:23:32

Böörn & öl i headern. Härligt! Välkommen tillbaka korgboll. En renoveringsblogg ligger ju i tiden. Blir det ala timell eller mera åt ernsthållet?! VF!

Posted by Johan Thu, November 15, 2012 17:39:30

Härligt att korgboll är uppe och rullar igen! Ett första inlägg med underbar humor gör att jag bokmärker korgboll.se (igen). :)

Posted by Jenk den Store Thu, November 15, 2012 17:08:14

Skit bara i att bära runt på stora tunga maskiner för den kära ryggens skull, då blir det nog bra.

Posted by Manthe Thu, November 15, 2012 15:44:01

Känns stort att vara i headern. GV att korgboll är igång igen också.