korgboll

korgboll

10:e december

December 2012Posted by Jonas Mon, December 10, 2012 20:06:31

Nu har vi pysslat i lite mer än en vecka och en del saker börjar ta form. Veckan har förutom relativt hårt arbete bestått av: lådmat, cola, damm, godis, blåmärken och svett, (har endast duschat två gånger och Milla har sagt att jag äntligen börjat lukta lite karl). En jäkla massa bråte har det blivit vilket tagit över källaren och den lilla uteplatsen. Slit och släng, inte bra. Men det var nog inte bara dåligt att köra en liten upprustning på det hus som inte förändrats nämnvärt sedan det byggdes. Ett lager tapet är det enda vi har hittat och ytterdörren har vid tillfälle behövt en kvinnlig höft för att öppna sig.

Det är sällan passande med vab, men det har varit en ganska intensiv semestervecka och det var därför ganska skönt att vara hemma med två sjuka barn idag. Imorgon blir det dock jobb men redan nästkommade vecka är det semester igen, så då är det på ett igen bara.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henke Tue, December 11, 2012 22:36:43

Härligt med lite karllukt. då kan du tänka dig hur det är på VF Milla. Och ibland är det guld värt med VAB. Viva FK. Kul att se att det går framåt med renoveringen. Ser ut att bli snyggt tycker jag.

Posted by Jonas Mon, December 10, 2012 20:22:57

Men ÄNTLIGEN var väl rätt?

Posted by Camilla Mon, December 10, 2012 20:21:52

Jag sa inte att du luktade karl. Jag sa att du luktade väldigt skarpt.